vrijdag 12 augustus 2011

...en weer terug van weggeweest

Vanmorgen om 09:15 kwamen met de Boeing 747 aan bij de terminal op Schiphol na een vlucht van een kleine 10 uur. Het zit er weer op!!!

Ik kan zeggen dat het een onvergetelijke belevenis is geweest. We hebben een kleine 7300 km gereden en hebben 125 uur en 25 minuten in de auto gezeten. We hebben zo'n 9 Nationale Parken gezien en vele, vele dieren die je in Europa niet zomaar tegen het lijf loopt.

Nu ik weer enkele kilometers in de toch niet al te kleine Opel Zafira heb gereden, mis ik de Dodge Durango alweer. De Durango was een kleine upgrade van de vooraf bepaalde auto omdat wel alle bagage mee moest kunnen en zoveel kilometers in zo'n korte tijd moet je wel wat ruimte hebben.

De route en hotels waren uitstekend geregeld door de reisorganisatie GreatLakes-Travel. Het ene hotel is natuurlijk wat beter dan de ander, maar over het algemeen hebben we weinig te klagen gehad. Voor degenen die overwegen naar de VS te gaan voor een rondreis, is GreatLakes-Travel een aanrader.

Ik zag dat de blog dagelijks regelmatig werd bezocht. Bedankt dat jullie deelgenoot wilden worden van onze reis en dank ook voor de reacties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten